Aihe lesboseksi

Seksi ja suhteet naisseuraa netistä

Nimet on vaihdettu jutussa. Kumppanin hakeminen netin kautta on kuin ostaisi sian säkissä eli et todellakaan tiedä mitä saat ennen kuin olet kokeillut ja minun kokemukseni mukaan seksi nettikumppanin kanssa ei ollut kaiken siihen laitetun vaivan ja ajan arvoista, Anna kertoo. Eroa Marjut ei ole ottamassa. Internetin suoman anonymiteetin suojissa on helpompi etsiä samankaltaiset mieltymykset omaavaa seuraa. 65-vuotiaan suomalaisen, marjutin mies kieltäytyi seksistä kokonaan seitsemän vuotta sitten.

Keskustelu: Seksi ja suhteet naisseuraa netistä

Seksisuhteessa on vaarana aina, että ihastuu seksikumppaniin tosissaan, eräs nainen miettii. Kyselyn perusteella ylivoimaisesti suosituimmat ja toimivimmat paikat etsiä seuraa ovat Tinder ja baarit. On toiselta osapuolelta itsekästä vaatia kumppania olemaan ilman seksiä. Maksulliset seksipalvelut ja pettämissivustot eivät kuitenkaan selitä yksistän ilmiön laajuutta. Myöskän lemmiskely vieraiden ihmisten kanssa ei huvita. En tiedä, epäileekö mieheni jotain. Hän oli hajoavassa parisuhteessa, eikä asunut kumppaninsa kanssa. Netissä olen törmännyt liikaan pinnallisuuteen.

Seksi ja suhteet naisseuraa netistä - Suomalaiset sinkkunaiset kertovat

Mies voi tyydyttä naisen monella tavalla. Sen oikean etsiminen tuottaa tuskaa. Ainakaan hän ei puhu aiheesta ja hän on itsekin aiempaa hyväntuulisempi. Marjutin nimi on muutettu yksityisyyden suojelemiseksi. Seuran saaminen sinkkuna on ollut todella vaivatonta, eräs 35-vuotias vastaaja kertoo. Sitoutumiselle ei nähdä aikaa tai sille ei koeta tarvetta, Osmo Kontula lisä. Jennyllä ei tätä ongelmaa ole ollut.

Videos

Kleidergeil: Ficken ja, Kleider ausziehen nein. Tavallinen suomalainen nainen, joka ei pyydä seksistä rahaa saa melko lailla kokeilla mitä vaan, jos huvittaa, "Salla" kertoo. Livenä en viitsi edes lähestyä ketän, koska kaikki ovat kuitenkin varattuja, Jane/haku/?queryjane, 35, kertoo. Joillekin taas tuntuu hankalalta lähestyä tuntemattomia ja olla lähestyttävänä. Ulkonäön merkityksestä kertoo, että usein vaihdetaan kuvat internetissä tutustuessa. Jotta hakijoiden tulvasta erottautuu, on oltava sujuvasanainen. Seksi oli sitäkin ennen aika satunnaista. Suhde muutti Marjutin onnettomasta vaimosta iloiseksi ja hehkuvaksi naiseksi. Osa vastaajista, noin 15 prosenttia kertoi, että mukavan seuran löytäminen olipa se mihin tarkoitukseen tahansa ei ole ollut sinkkuna mutkatonta. Myös oma elämäntilanne ja odotukset vaikuttavat.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *